Loading...

Interieur en design

De ontwerpstijl van Inge Lagae wordt gekenmerkt door het gebruik van mooie, duurzame en tijdloze materialen, in hun puurste vorm en van natuurlijke oorsprong. Een geslaagd interieur straalt aangename rust uit en reflecteert de persoonlijkheid van de bewoner, vertaald door de interieurdesigner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Interieuradvies op jouw maat.
Van ontwerp tot realisatie.

Een nieuw interieur creëren vanuit de ruimte als lege doos.

Bij ieder nieuw project ontdoet Inge Lagae in gedachten de ruimte van zowel losse stukken als scheidingswanden. Ze vertrekt van een lege doos en is vrij alles opnieuw in te vullen, wars van alle vooroordelen.
Jouw wensen en leefwijze zijn haar belangrijkste bron van inspiratie. Ze dompelt zich onder en leeft zich volledig in. In overleg bepalen jullie waar welke woonfunctie komt en hoe jullie deze tot leven brengen. Uiteraard spelen ook ander factoren een belangrijke rol: de omgeving, de lichtinval, de oriëntatie, …

Kleuren en materialen die zorgen voor rust en harmonie

Tijdloze en tegelijk eigentijdse interieurs zijn kenmerkend voor Inge Lagae. De materialen zijn van superieure kwaliteit en stralen een sobere luxe uit, zonder te imponeren. Inge Lagae heeft iets met materialen. Ze inspireren haar en wakkeren haar creativiteit aan. In de loop der jaren heeft ze dan ook een uitgebreide materiaalkennis opgebouwd.
Ook bij het kiezen van de kleuren gaat ze niet over één nacht ijs. Ze wikt en weegt, stemt met je af, laat kleurstalen op jouw maat maken en perfectioneert tot het helemaal goed zit.

Meubelen: zowel maatwerk als goed geselecteerde collectiestukken

Om de ruimte optimaal tot zijn recht te laten komen, kient Inge Lagae alles tot in de puntjes uit. Ze selecteert voor jou de beste stukken zonder tijdschriftallure. Makkelijk voor jou, want zij kent het aanbod en weet wat waar te vinden.
Vaak combineert ze dit met maatwerkmeubelen: wandmeubelen, kasten, dressings, tafels. Haar ontwerpen zijn verfijnd en de materialen puur en natuurlijk. Voor de productie en de afwerking werkt ze samen met enkele vaste partners. Het zijn échte vaklui die hun job ter harte nemen. En jij als bouwheer kan op je beide oren slapen.
Uiteraard kan je ook opteren voor één van de Inge-Lagae limited edition collectiestukken: stuk voor stuk pareltjes van Belgisch topdesign.

Objecten komen tot leven in hun context

Heb jij bepaalde meubels of decoratiestukken waar je erg aan gehecht bent door hun emotionele of uitzonderlijk esthetische waarde? Deze objecten krijgen een centrale plaats in de denkoefening.
Inge Lage houdt ervan deze te integreren in je nieuwe interieur. Ze geven je interieur een ziel. En dan komt haar creatieve achtergrond als decorontwerpster goed van pas. Ze bekijkt het als een “mise-en-scène”. Verrassend hoe ze met kleine ingrepen knappe resultaten boekt: een zetel herstofferen, een tapijt als kunstwerk ophangen, een decoratiestuk functioneel maken.
In combinatie met het nieuwe oogt jouw interieur zeer eclectisch en uniek. En Inge zorgt ervoor dat het geheel klopt.

Ja deze aanpak spreekt me aan.

 
 
 

Wij denken met je mee

Adres
Groeselenberg 110
B-1180 Brussels